Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Lubberstraat in Oirschot 5688 JC

Lubberstraat

5688 JC Oirschot
Koopsom € 285.000,- k.k.
013-5368055

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bekijk eerst ons interview met Harry Mens in Business Class voordat u verder leest om te zien hoe eenvoudig u uw droomwoning kunt realiseren.

Op de website van Business Class vindt u een filmpje met interview dat u in vogelvlucht laat zien hoe u uw droomwoning kunt realiseren en wat...
Lees meer

Omschrijving

Bekijk eerst ons interview met Harry Mens in Business Class voordat u verder leest om te zien hoe eenvoudig u uw droomwoning kunt realiseren.

Op de website van Business Class vindt u een filmpje met interview dat u in vogelvlucht laat zien hoe u uw droomwoning kunt realiseren en wat Ruimte voor Ruimte voor u kan betekenen. Ga hiervoor naar de website van Business Class en type in de zoekregel Ruimte voor Ruimte in. Het filmpje verschijnt dan direct.

De bouwkavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt in het zuidoosten van Spoordonk varieerde in grootte van 333 m² tot 1.187 m² en in prijs van € 140.000,= tot € 366.000,= (vrij op naam). Omgeven door ruimte en groen, woont u hier als het ware in de tuinen van het dorp.

De volgende kavel is nog beschikbaar:
Kavel 22 kavelgrootte 804 m² € 285000,= v.o.n.

Kijk voor meer informatie over de bouwkavels in Spoordonk op de website van Ruimte voor Ruimte, u kunt de link volgen bovenaan de pagina, of neem contact op met ons kantoor.

Spoordonk ligt in de gemeente Oirschot dat zich graag 'Monument in het Groen' noemt. U vindt er meer dan driehonderd monumentale gebouwen en niet minder dan elf unieke natuurgebieden. Spoordonk is dan ook een ideale woon- en leefomgeving voor iedereen die houdt van dorpse charme, ruimte en groen. Ruimte voor Ruimte verkoopt hier 21 riante bouwkavels waarop u naar eigen ontwerp een huis kunt bouwen.

Ten zuiden van Spoordonk ligt het landgoed Baest. Aan de noordoostzijde van Spoordonk bevindt zich het natuur- en bosgebied van de Mortelen. De gemeente Oirschot is gelegen in de driehoek Eindhoven - Tilburg - 's-Hertogenbosch. Spoordonk grenst aan Oirschot en heeft korte verbindingen naar de A2 en A58. De woningen in het ruim opgezette plan staan op relatief grote afstand van elkaar. Vrijwel alle kavels kijken uit op het buitengebied wat het gevoel van ruimte, rust en groen nog eens versterkt.

Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Oirschot. Het belangrijkste is dat de woningen passen bij de dorpse sfeer en het karakter van Spoordonk. Typerend hiervoor is de typisch Brabantse langgevelboerderij.

Door geheel Brabant heeft Ruimte voor Ruimte ruim 1.100 kavels verkocht. Hierop zijn kopers hun droomwoning gaan realiseren. Met name de sterke locatie, de droom om een eigen woning te bouwen, in combinatie met de scherpe bouwprijzen van circa € 300,=/€ 325,= per m³ die nu actueel zijn, hebben gezorgd dat er een fantastisch resultaat is neergezet. Bovendien biedt Ruimte voor Ruimte: Het Ruimte voor Ruimte Verkoop Eigen Woning Programma. Waarbij Ruimte voor Ruimte samen met ons de zorg voor de verkoop van uw eigen woning op zich neemt. Voor meer informatie hierover kunt u dit in alle rust bij ons doornemen. Tevens biedt Ruimte voor Ruimte een Architecten/Bouwers Programma. Daar de kosten van bouwen op dit moment ongekend laag zijn, heeft iedereen een bijzonder groot prijsvoordeel op een nieuwbouwwoning. Wij staan graag voor u klaar om te kijken naar uw wensen en de uitgebreide kansen die er juist nu zijn, om uw landhuis of villa te realiseren.
Daarom nu nieuwbouw!

De 10 voordelen van nieuwbouw voor u op een rij:

1. Lage bouw-, architecten en bouwbegeleidingskosten
Op dit moment zijn de bouwkosten ongekend laag en kunt u rekenen met een m³ prijs van € 300,= tot € 325,=. Wij komen van een niveau af van meer dan € 500,= per m³. Tevens zijn de architecten- en bouwbegeleidingskosten bijzonder laag.

2. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering.

3. Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.

4. Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.

5. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar
Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning.

6. Energiezuinig
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. De nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).

8. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.

9. Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

10.Uw eigen droomwoning
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk.

Voor meer (vrijblijvende) informatie kunt u contact opnemen met Frank van Oers 06-24531480/ 0135368055
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 285.000,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 804 m² Kadastrale gegevens Gemeente oirschot Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Lubberstraat, 5688 JC Oirschot

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.