Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Vinkenberg in Moergestel 5066

Vinkenberg

5066 Moergestel
Koopsom € 275.000,- v.o.n.
013-5368055

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Uw ideale huis naar eigen ontwerp (laten) bouwen? Grijp dan nu deze unieke kans! U wordt een prachtige mogelijkheid geboden waarin u 'uw eigen droomhuis' op een wel zeer mooie locatie kunt realiseren.

Het riante bouwkavel ligt ten zuidwesten van Moergestel in het plangebied Vinkenberg...
Lees meer
Route van naar Vinkenberg, 5066 Moergestel

Omschrijving

Uw ideale huis naar eigen ontwerp (laten) bouwen? Grijp dan nu deze unieke kans! U wordt een prachtige mogelijkheid geboden waarin u 'uw eigen droomhuis' op een wel zeer mooie locatie kunt realiseren.

Het riante bouwkavel ligt ten zuidwesten van Moergestel in het plangebied Vinkenberg met een grootte van 1100 m2.
Op de site van de gemeente Oisterwijk kunt u meer informatie vinden inzake het bestemmingsplan en het plangebied.

Wonen in Moergestel
In het landelijke gebied tussen Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven ligt Moergestel, een van de mooiste en natuurrijkste gemeenten van Brabant. Het Brabantse dorpje is onderdeel van de gemeente Oisterwijk en telt ruim 5.800 inwoners. Moergestel is door de indrukwekkende vennen en bossen een gewilde locatie om te wonen/werken. Mede door de goede bereikbaarheid van de gemeente. Door de rustige sfeer die de dorpskern uitstraalt heeft Moergestel een aantrekkelijk woonklimaat. De scholengemeenschap in Moergestel is zeer goed te noemen. Deze bestaat uit twee basisscholen die over Moergestel zijn verdeeld.
Het dorp Moergestel heeft door de jaren heen een naam hoog te houden als het gaat om de vele mogelijkheden tot ontspanning. Het verenigingsleven is wat betreft aanbod en variatie ongekend en organiseert regelmatig druk bezochte activiteiten.
Samen met Oisterwijk en Oirschot is Moergestel onderdeel van landschapspark Markant Brabant met een uitgebreid fietspadennet en recreatieve voorzieningen in de directe omgeving. In het centrum van Moergestel vindt u een ruim winkelaanbod voor uw dagelijkse boodschappen en diverse speciaalzaken. Niet voor niets heeft Moergestel de naam
‘klantvriendelijk Moergestel’.
De ontsluitingswegen richting Eindhoven A58, ’s-Hertogenbosch N65 en Waalwijk N261 zijn makkelijk bereikbaar, evenals de Oisterwijkse bossen en vennen en dorpsvoorzieningen van de kern Moergestel.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 275.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1100 m² Kadasteroppervlakte 1100 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: L 408 Oisterwijk Oppervlakte 1100 m²
Route van naar Vinkenberg, 5066 Moergestel

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.